Happy

Happy people. Dat is waar we het voor doen.
Lees ons verhaal.

Digital community

In 2015 zijn we begonnen met het ontwikkelen van ons digital community platform, waarin wensen en behoeften van gebruikers centraal staan. We bieden onze app aan in de App Store, Google Play en via desktop. Gebruikers blijven via onze app op de hoogte van storingen, onderhoud en andere belangrijke zaken. Maar dat is natuurlijk niet alles. Babysitter boeken? Reservering maken voor de in-house gym? Aanmelden voor de silent disco in de binnentuin? Of een (reparatie-) verzoek indienen? Ook dat kan in de app.

Onze kernwaarden

Onze waarden vormen de kern van wie we zijn en hoe we werken. Mensen staan bij ons centraal, dat is waar onze dienstverlening om draait. We streven er iedere dag weer naar om de best mogelijke service te verlenen. Happy people. Dat is waar we het voor doen.

Betrokken 💚
We luisteren naar gebruikers, stellen vriendelijkheid altijd centraal en besteden extra aandacht aan wat en hoe we communiceren. Zo maken we wonen en werken waardevoller. We just care.

Samen 👯
Wij geloven in de kracht van samen: met collega’s, met gebruikers, met opdrachtgevers, stakeholders, partners, local heroes en start-ups. Zo leveren we de beste service tegen een eerlijke prijs.

Doen 💪
We hebben het lef om ‘gewoon’ te doen. Zo blijven we leren en ontdekken en wordt onze dienstverlening elke dag een beetje beter.

Vertrouwen ✅
Onze mensen werken veel zelfstandig, waardoor vertrouwen essentieel is. We hechten veel waarde aan expertise, betrokkenheid en integriteit. Zowel individueel als collectief nemen we verantwoordelijkheid en werken we met grote toewijding.