Ons groene hart 💚

Community building

Wij zetten ons in om sterke (lokale) gemeenschappen te creëren. Zowel op de werkvloer als in woongebouwen, online en offline. Wij vinden het belangrijk dat gebruikers betrokken zijn. Bij elkaar, maar ook bij hun omgeving. Dat we daarbij local heroes en initiatieven steunen sluit daar naadloos bij aan. Zo organiseren we bootcamps met de lokale sportschool, organiseren we in de zomer BBQ’s met de slager om de hoek, huren we een lokale barista in tijdens inhuisdagen en trekken we de wijk in met prikkers en vuilniszakken om samen op te ruimen.

Society

We leveren bijdragen aan de samenleving, om een positieve impact te hebben op de wereld en de maatschappij. Dat doen we niet alleen door gebouwgebruikers te betrekken bij maatschappelijke initiatieven, maar ook door zelf de handen uit de mouwen te steken.

Een vaste prik op onze agenda is de World Cleanup Day. We trekken er dan met z’n allen op uit om wijken op te schonen. Gebruikers, medewerkers, partners en klanten worden opgetrommeld om zich in te zetten voor de buurt. Dit heeft een positieve impact op onze wereld en versterkt de betrokkenheid van de community.

Employership

Blije medewerkers zorgen voor blije gebruikers en bezoekers. Vanuit deze overtuiging investeren we jaarlijks in het werkgeluk van onze mensen. Het creëren van een fijne en veilige werkplek doen we samen. Door open te staan voor de ideeën van onze mensen en nieuwsgierig te zijn naar de verbeterpunten. Middels een jaarlijks onderzoek meten we het werkgeluk en zoomen we in op verschillende facetten zoals cultuur, werkplek, technologie, leiderschap en de employee journey.

Naast werkgeluk staat ontwikkeling centraal. Wij geloven dat medewerkers die kunnen blijven leren gelukkiger zijn. Om de ontwikkeling van onze mensen te stimuleren bieden wij een ruim aanbod trainingen aan. Die verpakken we natuurlijk in een tof sausje: van pizzasessie tot trainingsfestival. Wij weten hoe we werken leuker en verrassender kunnen maken. Happy working!

Net Zero

Duurzaamheid speelt binnen onze bedrijfsprocessen en in onze dienstverlening een grote rol. Intern onderzoeken we actief hoe we onze CO2 uitstoot kunnen verminderen, bouwen we aan een duurzaam reisbeleid en gebruiken we nergens single-use plastic. We streven ernaar om het samen elke dag een klein beetje beter te doen.

Op locatie maken we het leven van gebruikers niet alleen leuker, verrassender en gemakkelijker, maar ook duurzamer. Door het delen van bepaalde voorzieningen zijn er minder producten nodig. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap, een klustrap, deelauto’s, fietsen of een gedeelde logeerkamer in woongebouwen.