Nieuwe website! Hier worden wij happy van

Het is zover! Onze nieuwe website is live. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de indeling is volledig op de schop gegaan. Een korte tour:

1. Wat we doen

Het doel van onze nieuwe website is een helder en duidelijk antwoord geven op de vraag: wat doet The James Company voor vastgoedeigenaren en –beheerders?

Daarom gaat het eerste blok op onze homepage over de vakgebieden waar je ons direct voor kunt bellen: hospitality management, convenience services en (online) community management.

2. Meer details 

Daarnaast hebben we onze bekende oplossingen voor woon- en kantoorgebouwen uiteengezet op kraakheldere detailpagina’s. Bijvoorbeeld https://thejamescompany.nl/dienst/jack/. Hier vertellen we wat +Jack voor gebouwen, eigenaren en gebruikers kan betekenen.

3. Het oog wil ook wat

Hoewel de focus ligt op het presenteren van onze oplossingen, is er ook stevig aan the looks gesleuteld. En het resultaat mag er zijn! Het design van onze nieuwe website is happy, helder en vriendelijk. Vergelijkbaar met onze dienstverlening.

4. Tweetalig

Vastgoedcollega’s over de grens kennis laten maken met onze oplossingen voor woon- en kantoorgebouwen? Geen probleem! Rechtsboven in de menubalk kan de taal worden aangepast.

5. Nieuwsbrief

Werkzaam in de vastgoedmarkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief waarin inspirerende verhalen over (online) diensten voor gebruikers centraal staan. We sturen maximaal één nieuwsbrief per kwartaal, beloofd!

Liever eerder contact?

Bel ons op 088 4324025, mail naar info@thejamescompany.nl of spreek direct met ons af voor een kop koffie.

Deel dit artikel: