Case | +James

Een uniek serviceconcept voor Pontsteiger

Amsterdam | Pontsteiger | Bouwinvest

Unicum aan het IJ

In 2019 werd dit iconische woongebouw opgeleverd. Niet aan het water, maar ín het water. Als een klein stadsschiereiland. Voor Amsterdam hét landmark van de Houthavens. Dit unicum is meer dan een gebouw; het is een bruisende gemeenschap op zichzelf.

Een exclusief concept

Voor Pontsteiger hebben we een serviceconcept ontwikkeld dat net zo uniek is als het gebouw zelf. Het resultaat heet Pontsteiger Assistant. Je sleutel in het IJ laten vallen? De Pontsteiger Assistant regelt een nieuw exemplaar. Vrienden op bezoek? De Pontsteiger Assistant laat ze binnen. De Assistant gaat above and beyond om bewoners te helpen.

Quote Pontsteiger Assistent levert een dienstverlening die voor veel bewoners cruciaal is en een hoop tijd bespaart bij het regelen van bijvoorbeeld onderhoud, pakketjes aannemen, en sleutelbeheer. Het is echt een uitkomst!
Bewoner Pontsteiger | Amsterdam
Quote Het is fijn om tot 20.00 uur een neutrale achterwacht te hebben. Dat voelt veilig. En de Pontsteiger Assistants zijn te allen tijde zo vriendelijk. Ze laten nooit hun professionele masker vallen en dat waardeer ik zeer.
Bewoner Pontsteiger | Amsterdam
Quote Huurderstevredenheid is zeer belangrijk voor Bouwinvest. Doordat The James Company vaste medewerkers op locatie plaatst, is er voor onze huurders altijd een bekend gezicht waar zij vragen aan kunnen stellen. Zo zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt binnen een complex. Ook organiseren ze events voor onze huurders en beheren ze het prikbord. Door leuke en informatieve berichten te plaatsen blijft dit een actieve plek waar huurders met elkaar in contact komen. Zo dragen ze bij aan het community gevoel binnen de complexen.   
Opdrachtgever | Bouwinvest

De PA die u bij uw woning krijgt

Een team van hospitality hosts staat zeven dagen per week klaar om gebruikers van Pontsteiger te ontzorgen. Onder de naam Pontsteiger Assistant (PA) zorgen zij voor een 5-sterren hotelbeleving.

Om een kwalitatief team samen te stellen heeft onze hospitality manager in de werving en selectie rekening gehouden met verschillende rollen. Van hospitality goeroe tot handyman. Voor de oplevering van het gebouw organiseerden we een intensieve trainingsweek met o.a. vastgoedcolleges, rondleidingen en uitgebreide kennismakingsgesprekken.

Meet Your Pontsteiger Neighbours

Bewoners boden we al vóór de oplevering van hun woning een warm welkom bij Brouwerij Prael, a true local hero. De perfecte plek om de bewoners, de PA’s, de vastgoed- en VvE Manager aan elkaar voor te stellen. Onze community manager zorgde voor een informatief en interactief programma en een goedgevulde lokale goodiebag.

 

Online presence

Het verlengstuk van de PA’s is de Pontsteiger Assistant App. Hier hebben bewoners toegang tot persoonsgebonden documentatie en houden we bewoners op de hoogte van nieuws over de buurt en over Pontsteiger zelf. Bloemen laten bezorgen of beddengoed laten reinigen? Ook zo geregeld via de Pontsteiger Assistant App.

Vraag een demo aan

Up and running

Inmiddels zijn de PA’s niet meer weg te denken uit Pontsteiger. Ze vormen het vaste aanspreek- en servicepunt voor bewoners, bezoekers, leveranciers, aannemers en andere betrokkenen.

 

Jessica
Concept Manager
Geinteresseerd in een samenwerking?
Neem contact op