Zo verbeter je de gebouwbeleving tijdens de wintermaanden

Wonen en werken leuker, verrassender, duurzamer en vooral gemakkelijker maken. Daar moet je als eigenaar of beheerder het hele jaar door in investeren. Maar tijdens de donkere wintermaanden doen zich extra veel kansen voor. Onze favorieten op een rijtje:

Verlichting

Winkelcentra en binnensteden werken al een langere tijd met seizoensverlichting. Een trend die wat ons betreft ook kan worden toegepast in (grote) woon- of kantoorcomplexen. Investeer in ledverlichting die de hele winter kan blijven hangen en ieder jaar opnieuw kan worden gebruikt.

Kerstbomenservice

‘Even een kerstboom kopen’ doen we gelukkig steeds minder. Een kerstboom zonder kluit die slechts één jaar wordt gebruikt heeft impact op het klimaat. Biedt je gebouwgebruikers een alternatief, zoals adopteer een kerstboom.

Op ons online community platform bieden we deze service aan in samenwerking met onze partner Engelsman Hoveniers. Gebouwgebruikers bestellen een kerstboom en onze partner komt de boom thuis afleveren.

Ruil je kerstversiering

Nog zo’n duurzaam initiatief dat je via een online community platform onder de aandacht kan brengen bij gebouwgebruikers.

Wie is zijn kerstversiering zat en wil het ruilen met zijn buren of collega? Maak een groep aan met gebruikers die dit jaar wel wat nieuwe decoratie kunnen gebruiken en organiseer een ruilmiddag in de entreehal. Wat budget over? Laat de beheerder of een Community Manager zo’n middag aankleden met een hot chocolate truck.

Breng de community samen

Agenda’s lopen in deze tijd van het jaar snel vol met borrels van werk, vrienden en familie. Maar hoe kan je gebouwgebruikers dan toch bij elkaar brengen? Check hier de winterfavorieten van onze Community Manager Marlène.

Natuurlijk is ieder gebouw uniek. The James Company denkt graag mee. Neem contact met ons op. Vinden we leuk!

Neem contact op

Deel dit artikel: